V srpnu se deštník bude hodit. Vyberte si z letních hitů!

Možná máte podobnou zkušenost: letošní prázdniny se nápadně podobají těm, které si my, narození v minulém století, pamatujeme z dětství. Tehdy totiž nebyla tak horká léta, v nichž padají teplotní rekordy (mimochodem ten český je ze 7. srpna 2012, kdy bylo v Dobřichovicích naměřeno +40,4 stupňů Celsia). Tehdy se mnohem častěji střídaly pěkné dny s těmi chladnými, deštivými či bouřkovými. Platilo, že „není špatné počasí, jen špatné oblečení“. Na výlet, letní tábor nebo na vandr jsme si tradičně balili spacáky a s nimi i teplou bundu, mikinu, ponožky, pláštěnku a také DEŠTNÍK.

Podle prognóz na letošní srpen se nám tento praktický módní doplněk bude hodit zejména na konci měsíce. Předpovědi počasí hovoří o tom, že srpen bude teplotně i srážkově průměrný, což v Česku z pohledu statistik představuje průměrně 210 hodin slunečního svitu a 63 mm srážek. Hlavně v poslední srpnové dekádě se očekávají  přeháňky a bouřky doprovázené deštěm. A tak buďte připraveni, protože kdo je připraven, není překvapen!

Z naší nabídky deštníků si určitě vyberete. V kolekci máme kousky luxusní i ty pro běžné nošení, ať už se jedná o dámské, pánské či dětské. K hitům letošní sezóny patří například dámské holové deštníky značky Perletti s veselými motivy donutů a makronek, krásnou zlatou rukojetí a sklolaminátovou konstrukcí odolnou proti větru. Velmi oblíbené jsou i luxusní průhledné deštníky Santoro s panenkou Gorjuss od návrhářky Suzanne Woolcott, tvarované do kopule a skvěle chránící ramena. Rodiče jistě ocení, že nové průhledné dětské deštníky s hravými motivy pro holky i kluky jsou vybaveny reflexními prvky. A pokud hledáte něco překvapivého, objevte například luxusní dámský holový deštník netradičního čtvercového tvaru. Nezapomeňte, že i díky deštníku můžete být jiní a originální! Hezké léto!

_TS_0981_small                         1__TS_0976_small