DOVOLENÁ 18.3.-21.3.⛷️

Černobílé variace i barevné puntíky na veletrzích STYL a KABO

Veletrhy STYL a KABO se blíží! Letos se uskuteční od soboty 22. do pondělí 24. února v pavilonu P brněnského výstaviště, kde se pod jednou střechou představí vystavovatelé  oděvů společně  s vystavovateli obuvi a dalších doplňků. Navštivte nás na stánku č. H02 a přijďte si vybrat ideální deštník z široké nabídky Simmy s.r.o!

Na našem stánku najdete kvalitní deštníky, které dovážíme především z Itálie a Řecka. Krásně sladit tento doplněk s vaší osobností pro vás jistě bude hra i hračka. A příležitost dostanou jak dámy, tak pánové a děti, protože deštníky z naší kolekce jsou určeny pro všechny genderové i věkové kategorie. Aktuálně jsou hodně žádané například dámské černobílé kombinace s leopardím vzorem, kohoutím stopami nebo puntíky. Puntíkované deštníky máme ve všech možných barvách a variacích. Můžete si vybrat jak manuální skládací deštníky, které jsou lehčí, tenčí a ideální pro celodenní pohotovostní nošení, tak třeba skládací, plně automatické deštníky, které disponují Open & Close systémem, kdy deštník otevřete i zavřete pouze zmáčknutím.

Veletrhy módy STYL a KABO jsou jednou z mála kontraktačních akcí svého druhu ve střední Evropě, takže neváhejte a udělejte si hezký den s paní módou. Kromě deštníků se můžete podívat na módní přehlídky nebo se dozvědět víc o tom, co právě frčí. Například v sobotu bude o nových módních trendech mluvit holandská specialistka Ellen Haeser, anebo téma cirkulárního fashion systému a budoucnosti módního průmyslu otevře Kamila Boudová, která učí udržitelnou módu na vysokých školách v Paříži i Čechách.